Víctor.cat

Opinions personals sobre qüestions generals ;-)

L'estètica del vot de Catalunya si que es pot

L'estètica del vot de Catalunya si que es pot

Publicat || 11 NOVEMBRE 2015


Llegint el que Catalunya sí que és pot incorpora al seu programa i escoltant les intervencions dels seus representants, amb Coscubiela al capdavant, tant bon punt va acabar la sessió del Parlament el dilluns 9 de Novembre, és impossible entendre que CSQEP votés en contra de l'annex a la resolució presentada conjuntament entre Junts pel Sí i la Candidatura d'Unitat Popular.

Per què?

Doncs perquè l'annex presentat recull els fonaments del programa de CSQEP i -llevat del referèndum que continuen demanant i que saben sobradamen que no ens van permetre-, llevat d'això, l'annex proposa engegar tot un seguit de polítiques socials com mai fins ara. Però van votar en contra!

I van votar en contra tot i saber que fer-ho significa allunyar una part importantíssima dels -suposadament- seus propis objectius. Aquest bloqueig de partit, no obeeix als interessos dels catalans. Aquest vot en contra només s'explica des del capficament per aconseguir derrotà les icones d'un govern en funció i no pas per ajudar a construir un de nou, les polítiques del qual facin de Catalunya un País més just.

Deia Joan Giner, diputat al Parlament per Catalunya sí que és pot, que votaria a contra cor. Que l'havien advertit que si no acatava la disciplina de partit podria ser expulsat.

Tuit de Joan Giner

Article de Joan Giner

I jo penso i em reafirmo ara que no estic d'acord. Que pot votar el que decideixi i assumir les conseqüències.

Perquè quant és tracta de beneficiar als ciutadans amb el teu vot, aquest ha de ser per convicció. Mai per estratègies de partit.


Compartir