Víctor.cat

Opinions personals sobre qüestions generals ;-)

Tots els líders polítics es van escandalitzar quan el PP portà a terme la reforma del Tribunal Constitucional

Tots els líders polítics es van escandalitzar quan el PP

Publicat || 5 NOVEMBRE 2015


Tots els líders polítics es van escandalitzar quan als voltants de setembre, el PP portà a terme la reforma del Tribunal Constitucional per permetre que aquesta instància pugui multar i suspendre funcionaris i governants que incompleixin les seves sentències i resolucions. A ningú se li escapa que obeeix a disposar de més artilleria contra el procés, ja que parlar, dialogar, negociar i altres, són termes que no estan incorporats en el vocabulari dels unionistes -nacionalistes espanyols- quan es tracta de Catalunya.

Pedro Sánchez va dir estar "en desacord amb el seu contingut, amb les formes, amb el tràmit i amb la decisió política." Què pensa Iceta?

"Tard i malament". Així va veure i així va manifestar-se públicament Albert Rivera (autoritat màxima dins C’s), per la iniciativa del PP. Què pensa Arrimadas?

I llavors, tot ciutadà amb alguna inquietud política i estima per la coherència pot preguntar-se:

Com és que a la primera de canvi, tant el PSC com Ciutadans vagin al Tribunal Constitucional (del PP és el demèrit), tractant que siguin els jutges els que frenin la resolució i posterior debat al Parlament? La resposta sembla senzilla: No poden aconseguir el que volen per la via política ni posant-se d'acord per votar tots el mateix -en nom de la unitat d'Espanya- i com no poden, miren de fer-ho per la via judicial.

I aquí estem, els ciutadans que hem votat en un sentit o un altre, perplexos davant l'actitud d’quests partits que censuren les mesures que pren el PP i que, no obstant això, s'aprofiten immediatament quan a ells i només a ells els convé.


Compartir

Etiquetes