Víctor.cat

Opinions personals sobre qüestions generals ;-)

Una usuària es queixa d'escoltar un anunci en català a Spotify

Una usuària es queixa d'escoltar un anunci en català a Spotify

Publicat || 15 FEBRER 2016


A través del seu compte de Twitter, li preguntava Ana a Spotify que per què estant a Saragossa havia d'escoltar 30 segons d'anuncis en català...
-Hola Ana. Sentimos la molestia. ¿Puedes decirnos de qué cuña se trata? Un saludo... -responia qui estigués darrere del compte de @SpotifySpain-.

Dolenta, molt dolenta la resposta a una queixa del tot innecessària per part de la usuària @anaaivarg que, a hores d’ara, té cancel•lat el seu compte a Twitter (imagino que davant l'allau de mencions que va provocar a la Xarxa).

Cal considerar moltes coses, però com a mínim aquestes:

1) Indigna que hagin fet servir el terme 'molèstia' per atendre-la. Perquè no entenem que escoltar 30 segons un idioma diferent al teu pugui resultar molest.
2) Massa sovint s'evidencia una aversió i menyspreu envers “lo catalán”, en lloc d'apreciar la riquesa cultural del territori. Sigui el que sigui.
3) Sembla encertat suposar que les cançons les escoltarà també en diferents idiomes... no només en espanyol, oi? Llavors, de què tanta pressa a queixar-se.
4) Spotify és privada i com a tal, si no t'agrada... et busques una altra! Encara més tenint en compte que si la tal Ana escolta publicitat és perquè utilitza la versió gratuïta en lloc de la #premium (de pagament) que és sense anuncis.
5) Un error de segmentació territorial per part de Spotify, no hauria d'haver desencadenat mai un enrenou com aquest. Suspens rotund a la usuària i al/a la Community manager. A tots dos!!!