Víctor.cat

Opinions personals sobre qüestions generals ;-)

A prop del cor

A prop del cor

Publicat || 10 GENER 2018


Els catalans som viatgers, ens agrada creuar fronteres i descobrir altres cultures i costums. Incorporar el que de bo tenen les societats que ens envolten i donar-los a conèixer trets característics del nostre estimat país. Integrar els nouvinguts a casa nostra i adaptar-nos quan hem de marxar.

Voltant pel món no són poques les vegades que hem coincidit i de cop i sobte la germanor ha brollat reconeixent-nos per alguna senyal que ens uneix, per la parla, per l'accent...

Fa mesos, massa dies ja, que s'ha fet evident la nostra indignació com a poble. Dies i més dies des de que vam començar a concretar el nostre clam de solidaritat i l'exigència de justícia en un color, el groc. Involuntàriament l'hem donada a la llibertat... la forma d'un llaç.

Caminem creuant-nos amb persones que mai abans havíem vist, ens saludem igual amb qui ja teníem la més petita relació i ens manifestem i concentrem des de fa ja molt de temps... Però ningú, ningú que porta un llaç groc enganxat a prop del cor ens resulta avui dia del tot desconegut. Compartir un mateix sentiment i lluitar per una mateixa causa ens uneix i fa, de tots nosaltres, un poble unit que clama llibertat.