Víctor.cat

Opinions personals sobre qüestions generals ;-)

Boicot als productes de Catalunya

Boicot als productes de Catalunya

Publicat || 08 MARÇ 2016


M'imagino al típic "españolazo" que acudeix orgullós amb la seva bandera rojigualda a la manifestació cada 12 d'octubre a Plaça Catalunya, o aquells altres que sense cap tipus de rubor es van alegrar que fos toveta la condemna per l'assalt al centre cultural Blanquerna a Madrid i que, casualitats de la vida, treballa en alguna de les empreses amb seu a Catalunya que els seus "compis" d'altres regions d'aquesta Espanya rància, volen boicotejar.

Me'ls imagino i penso: davant això què... teniu alguna cosa a dir?

"Boicot a los productos de Cataluña". Demanen explícitament i sense embuts a través d'aquesta web alguns necis que s'amaguen darrere de la xarxa, fent valer allò de que Internet tot ho aguanta.

Serà inútil preguntar-nos si ja han tingut en compte que iniciatives com aquesta pretenen perjudicar alhora al català independentista i al català unionista; perquè fins a dia d'avui -que jo sàpiga-, no hi ha separació de plantilles per raó de convicció política en les diferents empreses catalanes.

Aquesta no és altra cosa que una demostració més de la visió totalitària que tenen aquests individus. Una altra de tantes mesures que procedeixen, no del raonament, sinó de les seves glàndules suprarenals.